АГРОПАРТНЁР, ПРОВЕРЕННЫЙ ВРЕМЕНЕМ!
ВОЛЫНСКАЯ
ФОНДОВАЯ
КОМПАНИЯ
(0800) 21-11-99 продажа техники
(0800) 21-11-88 продажа з/ч
(0800) 21-11-22 сервис
Запчастини

Трактор Massey Ferguson 7S втілює в собі найсучасніші технології

Трактор Massey Ferguson 7S втілює в собі найсучасніші технології, що відповідають найвищим стандартам простоти експлуатації та надійності, забезпечуючи максимальну продуктивність та мінімізуючи експлуатаційні затрати! 
 
Цей трактор спеціально розроблений для задоволення потреб фермерів, незалежно від їхньої діяльності, MF 7S ідеально підхо дить для використання в різних сферах - від комбінованого землеробства до рільництва та підрядних г осподарств.
 
ДВИГУН AGCO POWER
6,6 літровий, 6-циліндровий двигун АGCO Power
 
DYNA-6
Неперевершена динамічна ефективність у своєму класі, semi-powershift трансмісія включає в себе шість швидкостей Dynashift та чотири діапазони перемикання яких відбуваєтсья плавно, без розриву крутного моменту та без використання педалі зчеплення.
 
DYNA-VT
Dyna-VT забезпечує максимальний комфорт оператора та відмінну паливну економічність у будь-який час. Автоматичний режим дозволяє оператору регулювати швидкість руху, автоматично підлаштовувати оберти двигуна в залежності від навантаження та швидкості.
 
POWER CONTROL
Важіль Power Control дозволяє легко і просто керувати трактором за принципом "три в одному". Оператор може швидко змінювати напрямок руху вперед/назад, перемикати швидкості та діапазони Dynashift, та переходити в нейтраль, залишаючи праву руку вільною.
 
MULTIPAD - СТВОРЕНИЙ ДЛЯ КЕРУВАННЯ
У версіях Efficient та Exclusive у базовій комплектації встановлено джойстик Multipad який управляє трансмісією, а також круїз-контролем, задньою навіскою, ВВП, системою поворотної полоси, та селективно-контрольними клапанами.
 
Для детальної інформації: 0800211199
Дата: 23 апреля 2024
×
ОБРАТНАЯ СВЯЗЬ
×
Получить счет
×
Получить коммерческое предложение