Агропартнер, перевірений часом!
Волинська
Фондова
компанія
(0800) 21-11-99 продаж техніки
(0800) 21-11-88 продаж з/ч
(0800) 21-11-22 сервіс
Запчастини

Співпраця ЛНТУ та ВФК!

Приклад успішної співпраці, спрямованої на підготовку кваліфікованих фахівців для аграрного сектору - партнерство між Луцьким національним технічним університетом та Волинською Фондовою Компанією

Головною метою цієї співпраці є підготовка майбутніх фахівців для аграрного сектору, які зможуть працювати з сучасною технікою та технологіями!

Для досягнення цієї мети компанія регулярно надає студентам унікальну можливість вивчати будову та принцип роботи сучасної аграрної техніки на базі ВФК.

Вчора студенти факультету аграрних технологій мали унікальну можливість ознайомитися з новітньою технікою, зокрема - тракторами Massey Ferguson . Вони не лише прослухали теоретичні лекції про аграрну техніку, а й мали можливість особисто переконатися у її зручності та простоті управління.

Така співпраця є виграшною як для університету, який надає своїм студентам практичний досвід та можливості для розвитку, так і для компанії, яка отримує доступ до талановитих молодих фахівців та збільшує свій потенціал у розвитку інноваційних технологій у сільському господарстві!
Дата: 10 квітня 2024
×
Зворотній зв`язок
×
Отримати рахунок
×
Отримати комерційну пропозицію